#1okej, lite jag.

Signe Anna Elvira. Oj, det känns hel knäppt att se det såhär men det är mitt fullständiga namn + Wiman Westberg.
Det är jag. Hej! Nej, var ska jag börja, det här blir något att anstränga sig med det lilla extra. Hmmm..
I fjorton år och sex månader har jag nu levt. Föddes som första barn av mina föräldrar. Två år senare kom min lillebror och yttligare efter nio år kom min lillasyster. Men det ska jag inte gå in på.
Det som dyker upp nu från mina mindre år är; att jag var blyg, gillade verkligen inte när någon blev arg på mig, jag ville inte göra fel, att prata med främlingar var något jag aldrig var speciellt på på att göra, som sex åringarna på skolarna jag går förbi från skolan kan ropa och komma väldigt nära och fråga om vad man heter och hur gammal man är, det förundrar mig för jag tyckte äldre personer som plus var helt okända var super läskiga, eller det låg iaf aldrig ens på kartan för mig att prata med dom. De var ju super läskiga. Jag minns att jag alltid gick till tidningarna i mataffärerna när mamma eller pappa ställde sig i kö för att betala. Helst läste jag Wendy eller någon prinsesstidning. Fast jag vågade faktiskt knappt fråga om jag fick köpa någon tidning, allra helst någon prinsesstidning. Varför vet jag faktiskt inte.
Min favoriträtt har länge varit lax med klyftpotatis och någon god sås (skrev jag alltid i "mina vänner" böckerna) Nu har jag flera rätter som ligger högt upp på listan men just lax och klyftpotatis har hängt med länge.

Nej men nu, vem jag är, det där var ju bara tänkt som någon snabb och kort inledning...
Jag är ingen jätte pratig person, vilket jag ändå känner att jag inte behöver. Jag är inte sån jätte nervös inför att stå inför några att prata men det andra så är jag inte så väldigt öppen. Jo med de jag känner väl kan jag vara hur öppen med som helst. Jag är glad för det mesta, ser mycket positivt i omgivningen men alla har sina stunder och jag kan ligga om kvällarna och ha krypande obekväm känsla i magen för allt omöjligt som jag kan ligga och tänka på. Men sånt tillhör livet. Vad jag gillar, jag har ingen direkt stor passion som dans eller någon sport, har gått på handboll i runt fyra år men slutade till den här terminen just för att jag inte brann för det och tyckte allmänt bara det inte var något kul alls. Lite synd kanske men nu, jag mår suveränt, inget krävande förutom plugget, som jag iofs fått mer tid till nu efter handbollen. Nu har jag årskort på friskis och svettis och har sagt till mig själv att gå minst två gånger i veckan men det är ju inte direkt något jag lyckas suveränt med... Men det är ändå skönt att veta att det finns träning där, i min plånbok och 10 minuter härifrån. Annars är musiken något väldigt för mig. Har spelat piano och skulle egentilgen gjort det nu också om inte min lärare blivit mamma ledig och vikarien varit så oengagerad. Väldigt synd för jag vill verkligen spela men till nästa termin ska jag slå slag i saken.
Musiken är inte bara att jag gillar att spela utan allmänt, jag lyssnar på musik många timmar om dygnet. Något jag verkligen gillar är att hitta ny musik och göra nya spellistor på spotify, jag försöker lägga dom i något slags kategori, vilket inte går jätte bra eftersom jag kan lägga en nyhittad låt i fem olika spellistor osv..
Annars så är kreativiteten något jag gärna skulle vilja att folk skulle  mig, för jag känner mig just så-kreativ.
Jag gillar att hålla på med händerna, gick t.ex på keramik förra året, dock med tanter, eller iaf "kvinnor" om jag kan säga så över 30 år iaf, de flesta i 50års åldern faktiskt. Men det var grymt skönt ändå, 2 timmar en gång i veckan då jag bara släppte allt och bara fokuserade på den där leran i mina händer. Något sådant skulle jag vilja börja med igen, funderar på målning... Jag gillar att dricka te och kolla på någon bra film, iaf så här års. Till sommaren skulle jag gärna åka på festival. Jag går förövrigt på en grym skola-Kulturam med inriktning musik. Ibland kan jag tänka på vad hemskt om jag inte gåt där för så mycket det ger mig. Det var nog det mesta om mig, i stora drag.
Nu ska jag fortsätta kolla på Våra Vänners Liv som jag smet undan för det var så hemskt pinsamt!
Take good care, bye bye then!

#en liten början

01 – Introduce yourself
02 – Your first love                                                                                                                                       
03 – Your definition of love
04 – Your day 
05 – What you wore today 
06 – What’s in your bag 
07 – This week                                                                                                                                            
08 – Your dreams 
09 – Your favorite memory 
10 – Something you regret 
11 – This month
12 – A moment
13 – Something that upsets you 
14 – Something that makes you feel better 
15 – Something that makes you cry 
16 – Your fears 
17 – Your favorite place 
18 – Your aspirations


UPD:Okej, det här är alltså någonslags utmaning jag ska göra, bara för mig själv och bloggens skull.
Jag kommer försöka köra iordning men om någon punkt känns perfekt för en dag så kanske jag hoppar över sådär.. och kör den nån annan gång alltså.
Med början snart !


färgglada pulkor i pudersnö.

Jag gillar snö, väldigt mycket.
Vittvittvittvitt. Fintfintfintfint.

Första andetaget man tar när man kommer ut från dörren.
De första knarrande stegen man känner under sina fötter.

I backen utanför mitt fönster åker nu barnen i sina färgglada pulkor.
De skriker av förtjusning och deras mammor och pappor möter dom i slutet av backen. 
Barnen torkar sitt rinnande snor med sina vantar som är täckta med snö.
De vänder om med backen resandes framför sig, men de vet att det är värt det, att kämpa sig upp för de kommer få något för det, något värt att låta svetten rinna längs med hårfästet.
Farten, vinden i ansiktet, pirret i magen, den härliga nervositeten man har precis innan man puttar sig ut.it pays to belong

Den här låten gör mig glad i hela magen, (fnittriga fötter och dansande fingrar. ...haha)
Jag älskar att hitta ny musik, det är bland det bästa jag vet, göra spellistor av all ny hittad musik och bara öka på den dag efter dag.

lightning rod.
weheartit

Standing on a building I am a lightning rod
And all these clouds are so familiar
Descending from the mountain tops the gods are threatening.
I will return an honest soldier

home

Steady on this high rise like every lightning rod
And all these clouds are boiling over

Swimming in adrenaline the sky is caving in
but I will remain the honest soldier.

home


Onsdag: snö.läderjacka.ester.dr.Martens

1Utsikt från balkongen-älskart!2Mina fötter tillbringar nog iaf en tredjedel av dygnet i dom här, mina fina Dr.M
3Jag nu ikväll då pappa skulle slänga tre av sina jackor, dom haffa jag, på bilden i någon slags läderjacka
4KattenEster, finfinfin
Onsdag idag. Om jag bortser från att snö-blåsten höll på att blåsa av min mössa flera gånger och klämde sig in i den minsta glipa vid halsgropen så tyckte jag ändå om vädret idag. Jag älskar snö. Så himla mysigt! Hur man känner den kalla luften rena ens lungor och känna knarret under fötterna. Annars var det inte en super onsdag. Jag orkade inte vara påhittig idag, eller pratig. Jag mest bara avklarade lektionerna och åt mitt äpple för att få energi. Jag orkar heller inte med allt skolarbete som måste tas hem för de två kommande proven, jag skjuter upp det istället och sätter mig och läser bok och dricker te om eftermiddagarna. Min hjärna känns helt slutkörd, får inte in mer känns det som. Jag vill ha jullov, då kan jag sitta hela dagarna med bok framför näsan och ta långa promenader i snön. Ja. Men. Torsdagar är så hemskt bra! Bra folk och roliga lektioner. Och det är imorgon. Precis vad jag behöver. Och sen är det fredag med heldag musik och sen iväg på fotomässan (ja, viktig info!) med paps. Sen blir det helg med fix i mitt rum och bara allmänt advents mys med lussebullar och julmust, mums! Nej, nu är det dags för mig att sluta, inläggen blir för långa med för oitressant text. Hare great!

the eternal sunshine of a spotless mind


Lite såhär känner jag just nu, inte för att jag kan beskriva vad "såhär" är men... Se den här filmen! Den är skruvad men fin. Fin när man tänker på den dan efter och förstår...
Idag är det bedömningsdag och vi elever är lediga. Skönt fast jag känner att tiden bara rinner iväg, hemskt. Men jag ska plugga inför två kommande prov nästa vecka. Gå ut och ta en promenad kanske med musik i öronen. Man måste planera (eller jag iaf) för att dagen inte bara ska försvinna. Plugga, ta promenad, träna (ja, ska på dansafro mad mams) fota-herregud vad jag vill fota! men bara om jag hinner med.
Igår kväll satt jag och gjorde pärlplatta, snacka nostalgi! Sjukt najs framför teven med familjen där Våra vänners liv och Grotesco avtittades som har kommit att bli en vanlig måndad. Jag börjar mer och mer ta avstånd från datorn nu eftersom jag märker att jag bara fastnar vid den, men vad ger det mig liksom! Så istället sitter jag och gör pärlplattor och läserbok, snacka koolt!
Nej men nu ska jag vässa pennan och ladda hjärnan för here I come kemiiii!
Hejs, haregreat!

23.34Jag känner att jag verkligen vill skriva något viktigt här, något ni skulle känna igen er i. För det här känns
så ytligt. "Hej jag mår bra" i typ varje inlägg. Inte så kul, inte sånt jag dras till i andra bloggar iaf, tyvärr,
men det ska betyda någonting känner jag. En blogg med text utan någon mening/ budskap är som en
coca-cola utan kolsyra, ungefär, ibland är det gott men det är inte det "riktiga". Så, nu ska jag verkligen
börja skriva, men så att det blir kul att läsa. Jag ska skriva sånt som jag fastnar i hos andra bloggar så blir
det kanske lite roligare att blogga också! Och en som tycker det är kul där bakom skärmen ger ju oftast mer
än någon som görc det bara för att..

Så, nu ska jag lägga mig och läsa bok vilket jag älskar! Slukade verkligen böcker i somras men så tog det
bara stopp när skolan kom igång och det blev mycket med läxor och onödiga timmar framför datorn. Men
nu prioterar jag saker så jag hinner läsa bok t.ex.
Imorgon blir det Södertälje och Oskar Linnros också för hela slanten! Gadd vad fett! Langar mer om det
senare. 
Det här var ett väldigt svår kategoriserat inlägg förövrigt, godnatt!

tvåvideor


Finfina Håkan! Bara för att jag kommer på mig själv med att stor le hela tiden.

Den här humorn har jag haft idag, ganska så väldigt skruvad alltså. Filmer finns det på min mobil från idag.
Haha! ...sånt behövs.

wherethewildthingsare


Så otroligt fin film! Jag blev alldeles kär i ljuset, scenerna och bara budskapet!
Nu ska jag verkligen bara gå och sova och kanske läsa något kapitel ur nån bok.
Godnatt.

conseils


One man wrecking machine-Guster
Sweet disposition-The Temper Trap
Headlights-Mata de Leon
Quelqu'un m'a dit-Carla Bruni
Mushaboom-Feist
5 years time-Noah And The Whale
Love-Elin Ruth Sigvarsson, Lars Eriksson
Take me out-Franz Ferdinand
Audience of one-Cold War Kids
Barbra streisand-Duck Sauce

3 years timeunderbara syster fyller idag tre år HURRA!

I don´t want to fall in love with you


Jag.måste.se.
(djävla j)

je vais bien


Förra lördagen var himla kult! Det ingick photoshots, cocacola, utklädnad, Bert, gitarrspelande,
ett vardagsrum som en stor säng, cheesballs och chips, gungande utomhus m.m.. Ja, kul var det!

Nu sitter jag i mitt nya rum där möblerna står slumpmässigt utsatta och väggarna lyser tomma. Nej riktigt så hemskt är det inte, det är mysigt men inte jag än. Vill ha färggranna plädar, turkosa gardiner, maffiga påslakan och en massa annat plåtter som smyckeskrin och kuddar från indiska.
Idag har jag frusit förfärligt i mina converse och vart på första träff med konfirmationsgruppen. Det kommer
nog bli bra. Känns som en bra känsla i magen iaf. Imorgon ska vi också mysa lite i kyrkan och sen fika med föräldrarnas sällskap. Nej nu ska jag se vad det är för film som rullar på teven. Peace out

jag vill känna mer, se mer än jag ser.


Igår hade gulligpojken Daniel Adams-Ray signering och jag och Frida gick för att lyssna när han spelade
tre låtar från nya plattan. Ingen skiva köptes för pengarna ligger nere på noll för tillfället..:/ Men medans
vi står i kö för att få autografen säger dom att han inte signerar annat än skivan. Deprimerande kan jag
säga så vi gick därifrån, vilket jag ångrar nu i efterhand men hjärnan jobbar inte som den ska i sånna där
situationer-.- Sista bilden är något slags tröstande.. haha. Men han är grym. Lyssna!

En miljon på banken men ingenting att leva för.

Hur små saker blir stora på nära håll.


Åh älskade höstlov! Och fina Kajsa. Bilderna visar det mesta av vad vi haft för oss. Sånt där man bara behöver några dagar om året. Jag har haft det super. Nu är det garderobsbygge för hela slanten som gäller. Imorgon blir det en liten halloween fest här hemma, det blir kul! More to come. Hare great!

RSS 2.0