Nybäddat

 


Åh, jag bara njuter av att det bara är början av en hel veckas lov!!! Har precis bäddat sängen och ska nog snarast krypa ner och läsa min lilla rysare :) Har nog förresten suttit lite för länge vid datorn nu... Ska bli skärpning på den punkten i framtiden. GODNATT ALLA FINA♥

GratisBio.se

Checka in! Få poäng och byt ut dem mot t.ex en biobiljett, gratis!
Gå in här: GratisBio.

Saturday/evening

Hellå! Det blev inte direkt en hemma dag idag... Vart ute med mamma och lillasyster och var på Nordiska museet. Det var riktigt najsigt faktiskt. Många bilder vart det, maybe later!

Saturday/morning


Nu Äre Lov! Känns så himla bra! Tog och sov till halv tio imorse, efter att ha suttit uppe till halv tolv och kollat på Nothing Hill med mamman;) Idag ska jag nog bara softa och läsa bok (älskar Magnus Nordin böckerna!) Kände mig rätt konstig igår, var snurrig och mina ögen sved... Blir nog bra med en soft dag idag. Har inte några speciella planer för de kommande dagarna förns på tisdag då vi åker till orsa för att åka skidor:) Blir super trevligt.
Have a great lördag folks♥  


HÄRLIGT!YES! Imorgon blir det till att sova till 9.45 (!!!) Äntligen (det känns verkligen så). Sedan blir det bowling med resten av musikerna i TVÅ timmar! Mucke najs:) Sen är det LOOOV!!! Gud vad jag behöver det! Då ska det bli mycket skidåkning och mys i en stuga med varma ljus och mörka kvällar. Gud vad härligt! Snön får gärna hänga kvar i sådär två veckor till men sen vill jag ha SOMMAR! Eller först och främst vår; converse, glassar, grönt, fotning (gud, tänk att utan att behöva frysa ihäl sina fingrar så kan man gå ut och känna den friska doften och bara hitta finfina blommor genom linsen(!!!)) Nu ska jag läsa min braiga bok, en liten rysare... riktigt cousy i detta kalla mörker. (Jag vet att jag har besökare, SNÄLLA kommentera! Blir mycket roligare då!)
 

...


Åh, jag bara vet inte vad det är, men det känns som ngt som gnager inom mig... allt är inte helt perfekt nu men det är ju okej, men vad är det som gör att det inte är perfekt??? allt känns mycket sämre också när man är själv i en mörk tyst lägenhet. Nu sätter jag på musik och läser min braiga bok! GODNATT ALLA ICKE LÄSARE!


Match 14.50

Jag är alltid så nervös, men det ska gå bra!

Ett urval bilder från de senaste dagarna.

De senaste dagarna i stort sett. Väldigt stor och blaffig semla blev det igår, I LIKE! Fast inte det 2 cm tjocka lagret med mandelmassa :/ Just nu har jag ont i huvet och ett knäppt öra. Det är typ täppt och sprakar liksom så ska till läkare kl. 19. JIPPIE! Ha de great!♥

 


FINFINT.

weheartit


Sjukling:(


Ont i huvet, feber, hals ont, TRÖTT! Det är vad jag är nu... skittrist.


Ellie Goulding & Erik Hassle- Be mine aucoustic.
(Älskar hennes röst!)


Sun sun summer.

GOSH! JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU!!!

 


Eftermiddag du soliga.

GOSH! Solen lyste idag och det var bara som en lycko våg sköljde över mig!!! F*n vad skönt det ska bli med vår VÅR! Idag var första dagen jag kunde sitta på balkongen på väldigt länge, omg vilken :D                         

Förövrigt så sitter jag just nu framför datorn :O och dricker te:) Det är inte varje dag kan jag säga... Väldigt kul också med kommentarerna och folket som hittar hit! hihi..:) Nu ska jag softa och WOPEDOBAA det är no prov imorgon! kom jag på nu.. HEJDÅ!♥


Teddybears


Jag har alltid gillat Teddybears skulle jag säga. Här är en ny låt som går stup i kvarten på P3 som förövrigt är min favorit kanal! (Därför att det inte är någon reklam, skrik OCH de spelar mest varierad musik!♥)

Who gives a damn!!!MYCKET HAV/AMORGOS
Kanske i år igen (!)


KNOKKRENT


Julstämning #1

 


En gosig kram.


En sak kan jag säga av ungefär tusen och det är att det är otroligt lätt att somna bredvid ett litet barn plus att det är otroligt mysigt!

Love me tender love me true.


Jag vill bara sova. Så det så.

RSS 2.0