-


Don´t stop us nowNya brax:P
Yes! Imorgon sätter jag mig på bussen och åker till min Kajsa. Åh vad mys. Vi ska fota, vi ska se på vänner,
vi ska dricka varm choklad, vi ska kasta löv, vi ska vara i stallet, vi ska sova i hennes 180 cm säng, vi ska göra läxor, vi ska gå runt sjön, vi ska allmänt babbla, vi ska bara njuta av att det är lov. Gud vad skönt. Åh, jag ska bara vara borta från allt och inte tänka på sånt som skola och tider som ska passas, jag ska inte tänka rutiner!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sussa sött, imorgon fortsätter packningen som inte blev klar ikväll av
olika anledningar (j***a facebook) Men ha ett pip grymt höstlov! puzzz
Peace out!

Fix You


Jag har fastnat lite för Coldplay för tillfället. Att bara ligga ner och tänka på vad de egentligen sjunger om och medan man börjar förstå byggs låten som tidigare bara bestått av sång och piano upp av trummor och gitarr, så himla fint så jag får rysningar.

MY PLUGGING IS KILLING ME


Här sitter jag och försöker trycka in ord och fraser och försöker få ut någonting från min hjärna som sedan med hjälp av högerhand och penna skrivas ner på ett papper. Jag är trött på det här och guuuud vad skönt det ska bli med lov! Bara rensa skallen under en vecka. Jag delar av mig utav min plugglista som jag så smexigt döpt den till. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av 21 Jumpstreet med engelsk text och bara smått lära mig lite sånt, sedan blir det sängen! Take good care, bye bye then!

22.00and i´m far away from...thereBilder från den här helgen, har varit väldigt slapp helg och jag har hunnit med grejer som behöver göras; sortera ut från rummet eftersom jag snart tar och flyttar över till rummet bredvid som nu är färdigmålat och alldeles strax färdig plankat med golvet(!!!) Jag har finfina planer för min nya koja. Och plugget satte jag mig med idag, matten är check nu iaf. Känns skönt och imorgon är det skoldag men jag är glad hihihihi hemlig. Nej vad värdelöst det börjar bli nu. Jag tackar och bockar för de najsiga kommentarerna och fortsätt så, mycketmycket trevligt! Pusshej! Och jag dansar på månen.

igår eftermiddagÅh, så himla fin, snäll, grym och så vidare. Och jag bah fick en kram! (nej jag kan inte släppa det)

bilder lånade av Ottilia.

Perfekt för stunden.Åh så himla fint och rysningar kan jag säga 4:08 och framåt. Som pannkakan i väggen.

"vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar"

(ungefärligt)
Heeej. Heeej.
Och dig älskar jag (efter att antagligen/kanske sagt det några gånger.. men ändå!)
haha, heehehm
(signerar skivan)
Och så kan jag få en kram?
Ja absolut, det är det jag är här för!
kraaaaam.

Nej vad fel det ser ut så här! Men han sa nått i den stilen (dom orden, faktiskt!) och jag kramade honom-HÅKAN H! Efter det vart jag alldeles shaky och plockade upp min signerade nyköpta skiva med autograf (och hjärta(!)) vilket var skrivet med silver penna. Ute i kalla luften skakade jag, av både kyla men också av det andra-det.
Nu lyssnar jag på fina låtar med rader som:

Man måste genom skam
Man måste genom drömmar
Man måste dö några gånger innan man kan leva

BLIND

Nu ska jag duscha sedan sussa i nybäddad säng. Kanske läsa lite bok och lyssna på saga. Imorgon är det idrottsdag och snälla låt det inte regna! En pasta sallad, varm choklad och varma kläder får hjälpa. Idag har mina ögon runnit och svidit om vartannat och gör nu också i min trötthet. Godnatt!


KÄNGA


Lite sneakpeak på mina finfina skor mamma kom hem med från New York härom veckan. Dom kommer hänga med long time! Fast jag är lite fegis och har dom inte i skolan.. Vågar liksom inte fega jag. Nu blev det här bara ett sånt inlägg ja istället för värsta grejen men det orkar jag ändå inte för nu ska jag sova. I´m a hard working girl now you know. GODNATSKY!

MYSLEEPINGISKILLINGME

Idag var en bajs dag, eller egentligen inte men det var inge gladdag iaf. Bajs. Jo, en hallelujah moment hände med blicken på en fin sak, en sak som faktiskt titta tillbaka (här är man hemlighetsfull) Jag är så in i krukväxten trött och har vart alla vecko dagar för att jag är sämst på tid på kvällar-.- Nu har jag sagt till mig själv för ca 20 minuter sen att jag ska ligga i sängen halv, alltså om 10 minuter, kommer jag lyckas? nej. Nu ikväll har jag ätit teriaki lax och nudlar och suttit med gitarren i knät. Nu har jag nog också valt vilken låt jag ska framföra på musiken (i kategorin `visa´) nagelbitare. Tror att det står ca 10 alternativ i min kalender på låtar men nu ska jag tuta och köra med den här som vägvisare.  
Puss och godnatt.Nu 3 minuter.

Autumn Lightph: me

DOM DAGAR SOM GÅR FÖRBI.Lilla digital kameran hänkade idag. Torsdagar är soft även fast ett prov och ett screeningtest gjordes...
Man får göra sina lediga stunder, idag; Max, coop, lidl och hemmakväll men Tove, Frida och Embla. 
Sedan begavs det till Gamla Stan i regnet, hemskt väder men ändå en fin torsdag. Take good care! ♥


.

Nu ska jag lyssna på Håkan och somna.

IN THE FOREST

 
Bilder från förra helgen. Tycker första bilden verkligen ser ut som en målning!

Idag har jag nyst, degat i soffan, bakat en kaka, kollat på vänner, varit ute och fotat, haft mina nya skor på mig, börjat fundera på hur jag verligen vill ha det i mitt nya rum, lyssnat på Daniel Adams-Rays nya låt, fått ett fint mejl, kollat på bert (klick), bestämt att jag ska på fotografiska imorgon och nu bokat en OL biljett (!!!) Nu sitter jag och läser intervjuer med Håkan H och Daniel Adams-Ray ur gratistidningen Gaffa. Haffa en vettja!
Take good care, bye bue then!

RSS 2.0