proppar


Jag med platt hår... w.o.w

Asså dom där läxorna gör mig... jag använder ett ordspråk istället: fullt ös, medvetslös typ...
Nej men nu måste jag liksom ta tag i allt, betyg är det ju nu. Och matten ska man inte babbla bort. JOBBAJOBBAJOBBA! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Men hösten är på g och det känns så mysigt! Färggranna träd, mörka kvällar, film tittandes, sockor, te - myyys! Jag sitter och kikar i hemskickade kurskataloger och känner mig sugen på att börja på målningskurs, bara släppa allt. Hitta det borttappade i färgerna på det vita arket under en 2 timmars kvällskurs en tisdags kväll. Ja, jag tar tag i det där.
Nu sitter jag i soffan framför Family Guy med det här i hörselgångarna /klick! Nu ska jag sluta för Family Guy är fett kul och det här inlägget kommer sluta i ett kobooom annars som det redan börjar göra.
Inläggen blir så här meningslösa, fulla med text om vad jag gör när jag inte skriver ofta. Nej, jag vet helt enkelt inte hur man gör. take good care, bye bye then! Jag har förövrigt köpt en ny cykel! Hej cykel!

Typ lägesrapport yao!

Nämen asså, solen skiner- Jiho! Har precis kommit hem efter en runda till Hornstull där det är en massa grejs som händer. Fastnade lite vid en ring på marknaden som dock var för stor- Buhu!
Det är ju popaganda för hela slanten på/i/vid eriksdalsbadet så igår tog jag och mamsen en liten runda och såg Robyn släppa loss lite sådär bortom allt, men shit vad grryymt!!! I den där publiken vill jag stå och gunga till Don´t fucking tell me what to do och allt annat grymt! Eller den här - l.y.s.s.n.a! Skolan är förövrigt igång och kalendern blir med bums min största förlitelse att ha koll på allt, du får inte lämna mig nu, du betyder allt! Älskar dig föralltid! Nej skoja... Nu vankas 40 års fest så fixafixa. Imorgon väntas musikvideo på copp? hihi.
Take good care, bye bye then!


TAGEN


Fy fan vad fint.

SILENCE"CITAT"

"Jimi Hendrix från USA, man blir besviken när man har häga förväntningar. Jag hade hört så mycket om gitarren och honom. Och så var det helt vanlig blues med helt vanlig sång"
...bara för att jag fastnade där, bland orden...

DREAM BIG.


Och nästa morgon kommer jag vakna. Jag sover i drömmarna där ingenting annat finns. Småsmå blommor målar synen medans kroppen är där-här i verkligheten som sten på en ikea madrass. Med slutna ögon och med tankarna i månens omkrets faller jag som löven en kylig oktober kväll mot platsen där färgerna målar tankarna helt villt. Jag är ett lakan som flyger fram längs gångvägen, förbi gatlyktornas sken som ett spöke. I vinden klarnar mina tankar. Nu går jag till sömns.

d.y.n.a.m.i.t.e


Nu: åter i skolbänken och åter här framför datorn. En timmes skoldag idag med info och nya grupper. Nej men det känns bra! Tror jag fått ut nått av den här sommaren.. Jo det har jag säkert. Men på busshållsplatsen imorse kändes det inte alls länge sen sist! vad har jag gjort hela sommarn egentligen?! Jo, jag har tagit det lugnt! Rest och läst massor av böcker. Försvunnit lite. Jo, det får man väl ur sig nått av. Och tankarna har bara snurrat och flygit ur min skalle. Idag har vart en knäppt rolig dag och igår var g.r.y.m men mera senare! Tjolahopp i lingonskogen!

RSS 2.0