Colour/BlackWinter wonderlandDet snöar det snöar det snöar!

Nej. Nej tyvärr. Nej vi har inte plats för det. Nej tyvärr, men hoppas du hittar nått.

Det kändes så hopplöst när jag gick där och sökte efter prao platser... Men jag fick tre kanske så jag håller på att skriva ett intresse mail till chefen på medborgarplatsens bibliotek, hehe..:P

Jag har det bra, mitt liv rullar på.

Ulrik Munther. Gud vad jag gillade honom! Blablabla...
Nu är det väl dags och sova nu när skolan är igång. Men just nu känns det ändå bra :) Jäklar vad trött jag är! GODNATT♥

Laaa la la la laa laaa la la la


Daniel Merriweather-Change (feat. Wale)


Sitter och käkar chips fast jag borde nog inte göra det... Klockan 16 var jag hemma i lägenheten efter 3 dagar i Kisa med min vän Kajsa:) Det är verkligen skönt att komma ut i "friheten" ibland. ;) Där såg vi de två första Stieg Larsson filmerna. De var faktiskt rätt bra tycker jag. Vissa äckliga scener men annars gillar jag spänning och det fick man verkligen! :) Har precis laddat ner bilderna och tänker kanske lägga ut några om jag orkar. Imorgon ska jag träffa Frida :) Sista dagen då på jullovet. Rätt skönt ändå att börja igen och komma in i alla rutiner. Och sen så längtar jag sjukt mycket efter våren/sommaren nu! Hare great♥ plingplongsigne.

Ett äventyr på söders gator.

Jag vet att jag inte har några läsare ännu, har inte ens sagt till någon att jag har en ny blogg... Men jag ska få! :) Jaja, har nu på förmiddagen varit med Frida och gått o gått :) Över skanstulls bron till Gullmars för att sedan vända och ta bussen från Skanstull hem. Det är sjukt kallt ute! Varnar er! hehe... Nu sitter jag hemma själv (väldigt skönt faktiskt ändå!) och har precis värmts upp. Mina fingrar och tår var som frostiga pinnar. Kändes som om jag skulle kunna bryta av dem! Nu är jag sorgligt nog sugen på te. Jag som aldrig dricker det och har typ aldrig tyckt om det. Och så nu när jag är sugen på det är vattenkokaren ute med resten av familjen på hockey cup. Står väl där någonstans i ett café och har det bra :( Men just när jag skriver kommer jag på att man kan koka vatten i kastrull! JA! Vad tänker jag me? Man blir väl fast i denna moderna värld. Juste, jag måste äta lunch också! oh my girl! Sen hoppas jag att Frida ringer snart för jag börjar bli rastlös! ;) 
Förövrigt så mår jag mycket bättre! Snorig och rejält täppt i näsan när den inte blivit besprutad med Otrivin ;) men det klarar ju vem som helst. Man blir nog ändå bättre av att bara ligga hemma i två (låååånga) dagar :)
Nä, nu blev det väldigt långt. Ha ett bra fortsatt jullov! ♥ 

Brooklyn we go hard-Jay Z

Häst och släde.


Ni kan inte förstå hur mysigt det var att sitta där med tjocka kläder på pläder och en stor tjock filt över en glidandes under snötäckta träd och en stjärnklar himmel. :) Nu ska jag ta mig en kopp te och kolla om det är något bra på burken. Sen så MÅSTE jag snyta näsan. Det är förfärligt att vara sjuk! ♥

.en vinter saga.


Gott nytt år och en ny blogg!

Nu vet jag vad jag vill med att blogga och jag börjar om med nytt namn och en helt tom blogg. Ja!

Nu väntar mat och sömn :)


RSS 2.0