sunday is cozy!

          
Bara för att jag inte orkar...


14 ÅR!!!

En himlans fin dag och jag tackar för det! <3 Nu ska målas i rum :) OCH solen kikade fram lite idag! Bilder får komma någon gång. PUSSOKRAM!

ETT HIMLANS FINT MINNE


Oups, kvaliten vart ännu sämre när man laddade upp på Youtube. (Och nu vill inte blogg.se samarbeta)
Jag tycker Ottilias inlägg var en himlans bra sammanfattning eller vad man kallar det... men det började väl med en massa klipp på youtube och sedan ett sms och sedan mycket väntan och pirripirr och så:P Nu finns Salem lite var som helst i mitt rum och musiken fortsätter gå repeat i mina högtalare:) Videon är ett fint minne, inte för att jag nånsin skulle glömma ändå men det blir som tillbaka resa till ett fint minne för livet<3 Vi stog ungefär längst fram efter att köat i ca 2-3 h. Men det var sjukt värt! Himlans guld vackert grymt fint! Hejsvejs! 

jkauubrehdkjbcakhladpndkjhakuhfdf

Salem Al Fakir på GoKväll nu 18:15! Gissa vem som ska se? ;) Jag är något slags beroende. I <3 Him!


LOVE

Jag vet inte vad jag ska säga. Det vart så JÄVLA bra! Vi hoppade lite och klappade takten med händerna uppe i taket, är också en tröja, ett halskedja och en tyg väska rikare:) Jag vet inte vad jag känner just nu, både tom och så jävlans glad! Tom eftersom jag gått och väntat på den här dagen i ca två månader men ändå så lycklig för att det blev så på riktigt och underbart (ska inte säga "jävla bra" igen..) Vi fick grymma platser också. Mer kommer. Ska försöka sätta ihop en video har jag bestämt nu som får dyka upp senare i veckan:) Nu ska sovas! Skolan känns förövrigt väldigt långt bort just nu.. Jag kommer drömma fint inatt iaf♥  K.R.A.M

NU GÄLLER DET!

          Ottilia och jag ska stå längst fram! Därför drar jag nu om en halvtimme. Det kommer bli rågrymt!

salemsalemsalemsalemsalemsalemsalemsalemsalemsalem


Sista natten innan den stora dagen med stort S. Jag kommer nog inte somna på ett bra tag ändå. My GOSH! IMORGON! När var det, kanske februari som vi bästämmde oss för att gå och nu snart (ja faktiskt, om jag kollar på klockan) är det dagendagen! Rädd för att jag kommer typ börja grina eller nått, att svimma känns kanske lite för mycket men inte helt omöjligt! Men inte för att jag vill det! Nej, absolut I N T E! Nu ska jag försöka sova ändå, en mycket stor dag imorgon som inte får förstöras av för få timmars sömn! Ipoden ligger redo vid sängen så det får bli Salem som söver mig inatt:P goodnight

LITERANDOMSÅDÄR

     
                                                            Jag har fastnat lite... OMG!


LOST/FOUND

                                            
                       
 Bild från denna finfina sida-WeHeartIt

yearafteryear

Dream big-Jazmine Sullivan
Guns and horses-Ellie Goulding
Otherside-Red Hot Chili Peppers
Viva la Vida-Coldplay

Lite nytt och lite äldre sådär. Låtar som hänger på genom åren. Viva la Vida får jag värsta tillbaka blickarna till NY då jag hörde den för första gången på en maffig skoaffär vid Times square. Självklart Salem också! Han kommer alltid hänga på men jag tyckte inte det kändes så nytt;) Nu ska här käkas frulle. Och visst var det rea på Weekday!? Kanske att jag kan dra dit en sväng idagO:

LYCKO TANKAR OCH TOMATSÅS PÅ DET


(bild från typ evigheter sen, sån bra fantasi har jag nu..)

Jag är för tillfället alldeles bubblig och sprattlig i hela kroppen. Konserten på söndag är det enda jag tänker på i stort sätt. Det kommer verkligen bli G.R.Y.M.T! Vore inte konstigt om hela morgon dagen går åt att kolla Salem bilder och spela hans musik på repeat i högtalarna(:

Nu har jag precis käkat pasta i tomatsås och mozarella och lite sånt snask. Kanske att det blir sista delen av Luftslottet som sprängdes ikvläll. Får hoppas! Förövrigt längtar jag till sommaren enormt. Planer om att sitta bak på en moppe och köra så det piper någonstans mitt på landet får mig lite smått pirrig! Annars fyller jag år om strax en vecka och önskalistan fylls på i lagom takt(: K.R.A.M.

CHERRY BLOSSOM
...och en glass på det (bilden kunde inte laddas upp-_-)
Jag känner mig alldeles tagen av solen. Sitter med rödblossiga kinder i mitt halvt kvava rum eftersom solen legat på under hela eftermiddan.. Det har alltså varit en ute dag idag. Tog cyklarna till sjöstaden till någon trevlig gräsplätt. Mycket foton blev det, och visst har det börjat grönska ordentligt! Såg t.o.m att körsblommen var i full tillväxt process (:(andra bilden) Nu blir det middag och kanske film vore ändå nice. En vecka kvar to Salem! Helt obeskrivlig känsla, vet inte hur jag ska kunna ta vara på dessa dagar. Jo det kommer jag för det är Live night på ons! övaövaöva. Kommer vara så sjukt nervös för min lilla sväng på Sweet home alabama på gitarr. Jag s.k.a klara det! Nog med blabb. Byen♥ Förresten ska jag testa göra en liten film från mina sekvensfoton idag. Har fastnat för små personliga filmer med en härlig musik sväng:)  

RSS 2.0