crosses allover the boulevard


Tjenare, tjenamosh! Nu Dricker jag chai-te och fixar lite för mogondagen och lyssnar på underbar musik, sån där lugn musik, vissa låtar är tillochmed så underbart fina så man får en liten klump i magen. Down the Line t.ex. Åh
<3<3 Nu ska jag fortsätta packa och välja ut kläder för morgon dagen för jag lär mig! Det var någon morgon förra veckan jag bytte kläder minst fem gånger. Så jag fick rusa till busshållplatsen och bli klibbig på ryggen för att hinna med bussen, och sånt slipper jag gärna. Oj vad jag blev överfallen av en sorglig känsla precis just nu, det är måndag imorgon. usch och blä.
NEJ! Nu tar jag mig i kragen, dricker mitt lugnande te (som det är koffein i) och väljer ut lite kläder (för fett! det är ju mega rea och jag har inhandlat-wohoo! jag känner mig som en ny människa)
Godnatt
 haha! överfallen...

2010 Juni-Augusti

Juni:


Oskar Linnros hade signering på Bengans! Fick en kram och ett "motto" (hehe) skrivet på nyköpt skiva.

Mina föräldrar gifte sig, det var fint

Robyn hade också signering!

Jag och Ottilia hängde under några kvällar på skeppsholmen där det var spelningar med grymma artister varje kväll. Mer sånt åt folket!

Det var skolavslutning! Här på någon italiensk glassbar vid nytorget dit vi vandrat ner efter avslutnings cermonin
i Sofia kyrkan.

Samma dag skulle Markus Krunegård spela på kvällen men det vart inställt. Attsiken vad sur jag blev på det,
fast nästan ännu mer nu såhär i efterhand.


Sen var det dags för Salem att spela, vi var taggade! Småfotona fotades för en tävling med vinst att få se Salem spela i Dalhalla, vi vann inte. Åh den dagen var verkligen grym! Fick ett lite surt slut dock då vi stått och väntat länge för att få hälsa på Salem men vi behövde dra oss och så visar det sig att vi missade honom med bara några minuter. Surt.

Jag och Ville åkte ut till farmor en dag i Sundbyberg och åt sockrade jordgubbar och saftiga körsbär på hennes lilla balkong.



Sen åkte vi till Grekland i en vecka och softade och åt super goda greksallader. Mums!
Juli:



Det blev juli och vi bilade ner till Danmark där vi flyttade runt till olika vandrarhem och väckte minnen från
platser vi var på för flera år sedan.
Augusti:


Sen for vi upp till Kramfors i två veckor och käkade hallon och fiskade lite en kväll.


Sommarlovet började ta slut och det blev äntligen dags för Oskar Linnros på mosebacke! Åh det var grymt, 
även fast vi stått och frusit i regnet länge för konserten blev framskjuten...


Skolan började dagen efter. Flera sena augsti kvällar låg jag i hängstolen på balkongen och bara .. va.

#3 vad är kärlek

Jag har ju lite glömt bort det här lite... Men här är trean för det är den som är på tur!

Kärlek. Jag är fel person att fråga. Jag vet inte om jag är kär när jag känner pirr i magen ena dagen och nästa dag så kan det där pirret komma när jag ser en annan person. Gud vad det här inte är min kategori. Men jag ska ändå försöka. För någonting har jag ju känt, någongång. För jag tror att när det sista man tänker på innan man somnar är en viss person man troligtvis kommer se nästa dag, när det pirrar, nästan gör ont i magen, när man försöker memorera så mycket som möjligt (vilken färg på skosnörerna, på tröjan m.m...) när man tappar talförmågan när denne kommer i närheten, när hjärtat klappar fortare, när det känns som man måste sätta sig ner för att benen inte ska vika sig, när ingenting känns omöjligt och det känns bra att gå upp en mörk morgon då regnet piskar mot fönstren, då är man väl ändå kär?

Men sen finns det ju olycklig kärlek också. I mitt fall har jag väl känt en liten grad av det när jag kommer till slutsatsen att det ändå aldrig kommer bli något. 
Det här känns fel, för de som verkligen varit kära vet ju hur det är, på riktigt, jag känner mig som en amatör som försöker skriva om kärlek, det viktigaste i livet.  Nu kommer jag skämmas över det här inlägget, känns verkligen så, därför publicerar jag det snabbt och skriver en massa mer inlägg så att det här kommer längre och längre ner på sidan. Smart! Peace out så länge och ha en grym fredags kväll! kärlek

time flies

Kan man vara kär i en sång? Jag känner iaf samma känslor för den här som när jag är kär. Fast det gör jag med många låtar men den här är speciell på nåt sätt. Sådär rörande. Lykke Li är så grymt bra och länge har jag tänkt att mitt första barn ska heta Lykke. För att det är ett så coolt namn. KLICK!
I get weak, I get weary. I miss sleep, I get moody. I´m in thoughts, I write songs. I´m in love, I walk on.
Andra låtar med Lykke Li:
Little Bit
I´m Good I´m Gone (väldiga minnen när jag ser den här videon!)
Dance Dance Dance
Breaking It Up
Get Some


musicforthewin

Åh, alltså jag har så himla mycket musik jag tycker är bra! Därför kommer jag nu langa ett par spotify-listor för sånna gör jag många av, vissa raderas men vissa blir jag riktigt nöjd med! Ett par fina musik videor (för sånna finns det många!), citat m.m. FETT!

waiting for my motivation

Holaholaholaaa! Jag förstår mig inte på bloggare, "bloggare", sånna som bloggar. Var får de tid ifrån, inspiration och hela den grejen? Eller så är det här kanske det stora beviset på min dåliga motivation till grejer-jag gör det sen tanken, kanske ni känner till. Därför det tagit nu drygt en vecka sen det senaste inlägget är för att jag håller på med 2010-samanfattningen juni-augusti just och det tar sån himla tid och jag orkar inte! Men nu snart är den klar! YEAH! Fast bloggande är väl till för att vara roligt och för att dela med av bilder (det jag startade min för iaf) och den känslan känner inte jag just nu. Jag börjar med att motivera mig för läxor jag har just nu, så får det dyka upp ett inlägg här när jag känner jag har tid och lust! fett, nu var det avklarat. Nu tänkte jag skriva upp några fler prao alternativ sedan måla. Kanske kolla lite matte och sen bara ligga framför tv:n, börjar känna mig sjuk:( När det är minusgrader ute klarar inte mina fötter av mer än en timme ute på gatan, iaf inte i ett par converse. tipstips där! Men jag längtar efter våren!!! Där sätter vi punkt. Peace out! 

nytt lego


2010 januari-maj

Januari:

Efter nyår åkte jag ner till Kajsa och var där i några dar. Snacka vinterland!
Februari:

Minns den här eftermiddagen, jag satt på kökssoffan på balkonen och kollade på den blå himlen.

Åt semlor.

En kväll såg det ut så här.
Mars:

Jag tonade håret mörkare.

Åkte skidor i Orsa under sportlovet.

Jag hängde med Tove under ett dygn och gick en romenad i tjocktröja och Converse.

Jag och Frida gick en fotorunda. Jag fotade en affisch på Salem och la ut den på bloggen. I den vevan bokades hans konsert på Berns in i kalendern. Jag var som på moln fram tills dess...och efter :)

Jag gick på keramik kurs under vårterminen, med vuxna kvinnor, det var konstigt både då och nu såhär i efterhand.
April:

De första blommorna slog ut, annars hände det inte mycket mer i april, iaf inte foto mässigt.
Maj:

Körsbärsblommorna slog ut och det var vår och värme på riktigt.

Och det blev äntligen dags för mig och Ottila att gå på Salem, alltså vilken väntan! 

Och vilken lycka alltså! Köpte en t-shirt, tygväska och halsband. Det var min första "riktiga" konsert,
kommer aldrig glömma det.

En vecka senare var det min födelsedag och jag hängde med Herta på långholmen sen gick jag på resturang
med familjen, när vi gick hem såg det ut såhär.







gott nytt 2011

Nyår började hemskt. Kräksjukan slog in för min del och jag hängde under småtimmarna på den lilla hotell-toaletten. Hemskt hemskt hemskt! Sen sov jag till två och fick inte i mig någon mat på hela dagen förutom blåbärssoppa och okolsyrad coca cola. Jag frös och var blek i ansiktet. Jag fick inte i mig någonting utav fyra rätters middagen, jag fick istället rågat ris med kokta morötter men det åt jag ju inte heller någonting utav. Jag hängde på dansgolvet med Emmy som dansade i sin prinsessklänning och som fick "åh"ande kommentarer från de äldre vuxna. Sen sov jag till tolvslaget då vi ställde oss på ballkongen och såg på de färgsprakande fyrverkerierna. Det var fint. Precis där och då intalade jag mig själv, att 2011 ska fanimej bli grymt!
Det var inte ett helt kalas nyår för min del men ett par föräldrar som firar tjugo år tillsammans är alltid fint.
Så, ett gott nytt år till er! ett helt år, kallat tvåtusenelva ligger framför oss. 
Nu ska jag börja leta i 2010 arkivet, börjar i januari.
Tjing!

RSS 2.0