....but who cares?

Salem i högtalarna, of course! Igår var jag med Ottilia och såg en inspelning av Talang (som kommer någon gång i maj) och det var super kul/mysigt<3 Ca sex timmar var vi där för en timmes show (tror jag iaf...) Och förövrigt längtar jag sååååå mycket till Salem!!! Det kommer bara bli bästbästbäst! :D Nu ska jag packa eftersom vi åker upp till Kramfors imorgon:) Kramen<3 GLAD PÅSK ANNARS!

YES I HAVE.

Läs en i taget.

Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.

Sanning
nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.

Sanning
nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.

Sanning
nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.

Sanning
nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa de.

Sanning
nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.

Jag satt länge och konstaterade att jag nådde faktiskt alla tänder så där tyckte jag dom hade fel...

KÄRAHEMALABAMA

           
Hej alla människor! Det har varit en riktigt slapp helg för mig, och det behövdes! Nu under nästan hela eftermiddagen har jag övat in Sweet Home Alabama på gitarr och det börjar gnaga in sig i mina fingrar nu;)

SNYGG/SNYGGT

                     
                                                                                         (klickklickklick)

På kunglig slottsmiddag,

Sitter och kollar Salem klipp på youtube (hehe...) och har fastnat helt för då han var med i blåsningen.
Så sjukt kul och gulligt och alldeles underbart! Kolla Kolla Kolla !!!


OVER HAPPY!


Jag är bara så himlans super duper jätte lyckligt glad!
För jag ska på hans konsert!!!

PÅSTOCKHOLMSGATOR

                        
      
  
  

COUSY WEDNESDAY

Tjenare! Sitter i vardagsrummet och äter ost smörgåsar och dricker te samtidigt som bästa spotify listan går i högtalarna. Onsdagar är mysiga! So provet är över och det känns suveränt, påsklovet väntar och drömmar om ett nytt rum skuttar inne i mitt huvud. Det gillas; att drömma och rita ner vad man önskar/vill, typ designa/inreda/skapa är något jag alltid tyckt om. Nu ska jag kika på google och kolla på rum och sedan göra ett inlägg om ungefär mitt drömrum ser ut:)
UPD: nej, så blir det inte längre... Ändrade planer.

KERAMIKENPÅTISDAGAR.

Nu ska jag iväg använda min kreativitet åt att knåda en lerklump med mina händer och göra klar min blomkruka. Riktigt avkopplande faktiskt! Sedan blir det sista spurten på so pluggandet och sedan House! Ha en bra kväll!

Min första skål jag kom hem med förra veckan.

PENCIL


Nu sitter jag i min ensamma närvaro och försöker plugga lite so... går inte så bra. Varför kommer man på så mycket att göra när man har ett prov om två dagar och måste plugga till det men inte när man är helt rastlös en söndag ex!? Har till exempel hittat till googles översättning, vissa meningar kan bli riktigt roliga!

REMIX



ATTHEBREAKFASTTABLE



*#&¤"+*% det snöar. Skit! Vad är det för väder? Igår var det ju för tusan sol och blå himmel och runt 10 grader! Nu: snö, allt grått och typ minus 15 grader! Jag får väl hålla mig hemma hela dan. Jag har ändå ett par läxor och göra så det lär la gå bra!  

Jubilee


Hello people! Är just nu hemma själv med Ville och Emmy för att päronen är på fest... Sitter och myser framför teven där Män som hatar kvinnor går på full rulle. Verkligen bra, mysigt med spänning. Magen är full av godis och sängen väntar efter filmen och imorgon ännu en slapp dag. Härligt! Ha det så trevligt alla. Kram.
Här, ett mysigt godnatt album från mig till er.

STHLM IN MY HEART


Jag och Frida tog oss ut och fotade i det UNDERBARA vädret! Helt sjukt vad glad man blir av det; sol, blå himmel, torr mark och converse! Nu har jag fixat desigenen lite men är inte så väldans nöjd, blää! Men jag ska försöa fixa en header nu, hoppas på det bästa!



Life Will Smile For You




Sagt är nu gjort, bra Signe! Nu är jag full på fruktsallad och lite skamsen över en fjantig kommentar Till Salem, hehe... Kram och godantt♥


TJENATJABBAHALLÅ!


Jag mår great! How är you? Spotify hänger med mig överallt här i hemmet, I love spotify! Idag är det Fredag och det känns såå bra! En (nästan) hel slapp helg då jag kan ta tag i allt som känns fel och så... På den tidiga förmiddagen imorgon är det dags för mig att spela den sista serie matchen för terminen, hoppas på ett gott resultat. Förövrigt så längtar jag himlans mycket till påsken! Tänk alla färger och absolut inte minst Påskäggen! De förtsa dagarna ska vi upp till Kramfors och det känns väldigt bra! Ha en bra fredag alla! Kommer nog ett till inlägg innan natten, känner för att göra ett mycket kreativt inlägg med massa bilder och så:)


I Don´t Want To Be A Part Of It

Guessa vad jag kom hem med idag?! The new superduper bästa skivan; Ignore this med en mycket igenkänd varelse på den här bloggen, SALEM AL FAKIR! Han är bara så sjukt himla bra och fin och allt annat man kan begära! Lyssna lyssna lyssna här om ni vill. En super fin ring hängde med i kassen och en finfin cardigan från Monki t.o.m. Brukar oftasts få besluts ångest väl inne i butiken när jag är själv såklart också, och efter att ha varit där i sådär en halvtimme så bestämmer jag mig för att inte köpa för att jag vet inte vad, spara pengar kanske, men till vad?! Så tänkte jag nu idag och det var ju bra!
 

bredbredarebredastfasttvärtom

Okej, nu är det färdig fixat med bredden på bloggen, jag är nöjd nu! Blev lite för stora bilder förr tyckte jag... Vi glömmer det som varit, nu blickar vi framåt!

Jag pluggar skallen ur mig


Känns inte som jag jobbat så här mycket någon gång (jo det har jag nog...) men igår var det stress plugg inför musik provet som var idag (det gick bra!) Nu är det rå plugg inför so provet på ons...

LÖRDAG-SÖNDAG

  
Tove & Signe<3 Fy fasiken vad mysigt med vädret och allt! Jag är glad!

Var hos Tove och hade det mycket trevligt! Salem vann inte trots alla 15 gånger jag plus familjen där hemma röstade:( Men, jag tycker Annas låt var väldigt bra också!
Kolla bara bilderna! Jag var ute i tjocktröja och frös inte, våren is kommen!!! Love it<3 Nu har jag typ pluggat sönder min skalle känns det som så sängen väntar... Kramisar♥

Ut med mina slitna converse.


Jag vet att det kommer vara kallt, men jag villvillvill! Det är ju ändå sol.

SALEMSALEMSALEMSALEMSALEMSALEMSALEMSALEMSALEMSALEM


HEJAHEJAHEJSAHEJA! Han är bara så sjuuukt bra! Har typ missbrukat hans musik i veckan, har skapat en Salem-lista på Spotify där jag tagit alla de bästa låtarna enligt mig just nu. Lovelovelove him♥ Jag ska rösta på honom i kväll säger jag bara! Här (klick) har ni låtarna som man bara blir glad i hela kroppen av! Förövrigt är det sjukt fint väder, man blir så himlans glad! Ikväll så ska jag till Tove och ha trevligt, nu väntar ännu lite läx arbete (har redan suttit i snart två timmar..)


WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW

                                   
Shiat, så här vill jag gå omkring säger jag bara! Kanske inte med allt på samtidigt ;)

YEY

Juppsi, nu är det let´s dance och i måndags var Tobias och Claudia i vår skola för att göra deras "vinjett". Vi satt i vårat rosa musik rum som muppar och skrek och klappa händerna medans de gav oss en tjuvkik på deras dans :) Nu kan jag ha missat det ser jag... Fan. Måste rusa, haha.

HAHA!



Morgonpasset & Salem rules!!!
UPD: Älskar förresten när han ramlar och snabbt bortförklarar!

SOLEN SKINER!


Bild från Romme! Tove, jag, Signe och Frida:)

Gud vad lyckligt! (kan man säga så...) Jag är superduper glad! Gårdagen var SUUUPER! Mycket skratt och skiiit fint väder! Klar blå himmel och sol, bättre kan det inte bli! Har försökt ta in fler bilder men det blir inte bra i mina ögon, får se om jag lägger upp dem någon annan gång... Kramiis♥

enkomihåglista


ROMME.TU.090310

Imorgon drar en fullpackad buss med massa glada 7:or iväg på en lång dag i skidbacken; Romme! Ska bli mycket roligt! Bara det att min hals just nu bränner och huvudet dunkar när jag gör något hastigt:( Det  har inte blivit mycket sömn på lovet så det kan ha med det och göra... Får se till att somna tidigt ikväll. Vi ska ju ändå träffas utanför skolan 6:15... Nu måste jag börja fixa, känner att jag inte gjort något vettigt på hela em (har iofs halft sovit i soffan). Nu har mamma precis kommit hem med en påse godis till imorgon. Mina favoriter, vinigummin (vet inte riktigt hur de stavas) och en gott och blandat påse! (Choklad ligger också i toppen bara så ni vet) Fred ut!

Bild fr. Romme 09. I liften sitter Frida och Tove.


Cinco dias.


Bilder från Orsa 09.
Imorgon bitti drar vi till Orsa för att känna mjölksyran svida i benen. Gud vad härligt att komma bort ett tag och mysa i en fjällstuga med familjen (kusinerna kommer iofs också) framför en brasa med rosiga kinder efter en lång dag i backen. Ha det bra annars alla andra! ♥ S ♥ I ♥ G ♥ N ♥ E ♥

Songs 2 ++++









 

Keep On Walking



Älskart!

+ + +

 
Finfint träd.

Te dans till skön jazz musik.

Bilder från i lördags då jag var med mamma och Emmy (som sov hela tiden...) på Nordiska museet. Där var det en utställning om årens mode. Tänk att man för några hundra år sedan gick runt i sånna här kläder! Helt sjukt, konstigt men ändå rätt så otroligt hur kläderna förändras! Tänk hur de kommer se ut om hundra år!


Testar...


Har nu precis ändrat bredden på bloggen, så nu får vi se hur det blir... :) ser lite knäppt ut på de tidigare inläggen när det är tomt på högersidan kanske... men jag orkar inte ändra bredden på alla dom, det blir säkert bra ändå!  

RSS 2.0